Julbord

Julbord i tiden, vill ni slippa köa & trängas? vi har julbordet för er.

vårt julbord serveras i 3 omgångar på en rustik gjutjärns-ställning framför er att plocka ifrån där ni sitter ner & får alla godsakerna framför er som en egen buffé.

Första: Sillar, gravlax västerbottensnitt med löjrom, gubbröra på kavring, kallskuret m.m

Andra: Västerbottenfriterade pilgrimsmusslor med limeaioli, Hem rökt fläsksida bakad med kummin serveras på söt-syrlig salladskål med smak av apelsin toppad med plommon & rödvins-concassé, Skandinavrulle- Chevré ost & rödbetor i krispig filodeg, brässerade brysselkål slungade i basilika kapris & sardeller samt mycket mer.

tredje: kakor & bakverk

Om man har speciella önskemål som tex vegan, vegetarian, laktos eller gluten så fixar vi det bara vi vet några dagar innan och ni som inte vill tänka på julen så har vi fortfarande kvar vår ordinarie meny. glöm inte att ni måste boka julbord minst en vecka i förväg samt minst för 4 personer. Detta julbord äts på plats, vill man catera mat till sitt företag eller privat har vi lilla eller stora julbordet som ni finner på vår hemsida. Vill man komplettera julbordet med enskilda saker så finns det en lista som man kan komplettera på eller beställa helt ifrån.

med startdatum 7 -18/december kvällstid (Vi har stängt söndagar samt bara öppet för lunch på måndagar)

650kr/person

köp till dryckespaket?

Lilla dryckespaketet: 2 glas vin rött / vitt 170kr

Mellanpaketet: välkomst glögg, 2 glas vin rött / vitt 215kr

Stora dryckespaketet: Välkomst glögg, Nubbe till sillen, 2 glas rött / vitt samt kaffe 325kr

Dessa paket går endast att köpa vid köp av julbordsmenyn.

Boka bord nu på 08-291228 eller info@bramat.nu